Centrul pentru sănătatea femeii

Centrul pentru sănătatea femeii

Centrul pentru Sănătatea Femeii Medpark beneficiază de o infrastructură modernă, optimă pentru acordarea asistenţei medicale de calitate şi include cabinete pentru consultaţii de specialitate, un cabinet de ultrasonografie echipat cu aparate de ultimă generaţie, staționar, blocul operator şi unitatea de terapie intensivă.

Blocul operator este dotat cu echipament laparoscopic şi histeroscopic modern pentru intervenţii chirurgicale ginecologice clasice, dar și pentru proceduri minim invazive.

Colectivul de medici înalt calificaţi ai Centrului pentru Sănătatea Femeii prestează o gamă largă de servicii medicale, care se realizează în cele mai sigure condiţii.

De ce să alegi Centrul pentru Sănătatea Femeii Medpark:

 • Specialişti de înaltă calificare;
 • Serviciu de urgenţă 24/7;
 • Laborator modern 24/7;
 • Serviciile de imagistică 24/7;
 • Accent pe intervenții minim invazive;
 • Pentru soluționarea unor cazuri complexe sunt prezenți toți specialiștii de diferite profiluri (chirurg, urolog, angiochirurg etc.);
 • Aer steril în sălile de operaţii şi respectarea strictă a normelor sanitar-igienice, o condiție obligatorie pentru a preveni complicațiile infecțioase în perioada postoperatorie;
 • Bancă de sânge proprie în caz de complicații;
 • În spitalul Medpark, în urma intervenţiilor chirurgicale, se oferă un tratament complex de reabilitare rapidă prin proceduri fizioterapeutice și kinetoterapeutice, aplicate în funcție de afecțiunea pe care o prezintă pacientul;
 • Siguranța utilizării medicamentului (3 niveluri de control: medicul, asistenta medicală şi farmacista);
 • Acreditare internaţională Joint Commission International;
 • Condiții de cazare de 5 stele în saloane de 1 persoană, cu grup sanitar integrat, 4 mese pe zi prescrise de nutriționist.

Oferim o largă gamă de proceduri ginecologice şi obstetricale care impun colaborarea interdisciplinară cu medici din specialităţile: anestezie, terapie intensivă, morfopatologie, laborator şi bacteriologie.

Citește mai mult

Bolile ginecologice cu indicație chirurgicală sunt rezolvate prin tehnici chirurgicale convenționale (clasice) sau prin metode miniinvazive moderne (laparoscopice), in funcție de complexitatea acestora.

Citește mai mult

Mamologia este o ramură a medicinei care se ocupă de diagnosticul, tratamentul și prevenirea bolilor sânului, cum ar fi: chisturi, lactostază, mastită, cancer la sân şi altele.

Citește mai mult
Medic ginecolog-obstetrician
Medic ginecolog-obstetrician, DM, categoria superioară, conf.univ.
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Medic ginecolog-obstetrician, DM, categoria superioară, conf. univ.
Medic ginecolog-obstetrician (medic de gardă)
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Medic ginecolog-obstetrician
Medic obstetrician-ginecolog, categoria superioară, şef departament maternitate Medpark
Medic mamolog-oncolog, DM, conf. cercetător, categoria superioară
Medic ginecolog-obstetrician, categoria II
Medic ginecolog-obstetrician (medic de gardă)
Medic ginecolog-obstetrician, categoria II
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Medpark despre sănătatea mamei şi a copilului
20 Mai 2015
Un copil fericit înseamnă în primul rând un copil sănătos. Pe data de 6 mai peste 100 de mămici şi viitoare mămici au luat partea la un workshop... Află mai multe »
Sănătatea mamelor – prioritatea Medpark
13 Mai 2015
Spitalul Internațional Medpark își reconfirmă permanent statutul său de companie care susține mamele, atât prin proiecte de responsabilitate social-... Află mai multe »
Seminarul Medpark „Proceduri minim invazive. Embolizarea miomului uterin - soluția modernă, fără bisturiu”
29 Mar 2015
Diagnosticul de „fibrom uterin” sau „miom uterin” nu mai este o sentință! Știai că boala care afectează 1 din 2 femei aflate la o vârsta fertilă,... Află mai multe »
Spitalul Internaţional Medpark la “Şezătoarea mamelor”
24 Mar 2015
Pe data de 24 martie Medpark a luat parte la cea de-a VII-a ediţie “Şezătoarea mamelor”, în cadrul căreia mămicile au avut ocazia să discute în voie... Află mai multe »
Scapă de fibromul uterin într-o singură zi!
04 Dec 2014
Medpark, primul spital acreditat internaţional din regiune, şi-a împărtăşit experienţa de tratare a fibromului uterin, prin metode minim invazive, cu... Află mai multe »
Prima embolizare de fibrom uterin, efectuată cu succes la Spitalul Internaţional Medpark
01 Dec 2014
În luna decembrie la Spitalul internațional Medpark a fost efectuată prima procedură de embolizare a fibromului uterin.  Realizarea este o... Află mai multe »