Centrul de urgenţe medicale

Centrul de urgenţe medicale

Atunci când ai nevoie de asistență medicală și fiecare minut contează, apelează la medici de încredere, care sunt de gardă zi și noapte. Spitalul multidisciplinar Medpark dispune de o Unitate de Urgențe ultramodernă, care acoperă cea mai largă gamă de urgențe medicale, disponibilă în domeniul privat. Unitatea Urgențe Medpark este gata să intervină imediat, 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână, pentru a aborda pacienţii cronici sau acuţi, inclusiv hemodinamic instabili, atât adulți, cât şi copii. 

În cadrul departamentului funcționează un centru de excelență dedicat diagnosticului și tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic Medpark. Acesta oferă servicii de diagnostic și tratament modern al cardiopației ischemice și pune la dispoziție servicii unice în Republica Moldova, prin intermediul serviciului de Cardiologie invazivă, disponibil 24/24 ore, 7/7 zile, pentru revascularizarea de urgență a miocardului în caz de Sindrom Coronian Acut, infarct acut de miocard, cu sau făra supradenivelare de segment ST.

„Echipa Mobilă” este un serviciu de asistență medicală neurgentă la domiciliu – pacienții Medpark pot beneficia de consultația medicului generalist la ei acasă. În funcție de necesități, pacienților le sunt oferite consultații, o serie de tratamente la domiciliu sau transportul cu ambulanța.

Centrul de Urgențe Medicale funcționează conform unui mecanism bine pus la punct, cu respectarea protocoalelor internaționale, exact ca unitățile de primiri urgente ale celor mai bune spitale din Europa sau Statele Unite. 

De ce să alegi Centrul de Urgențe Medicale Medpark:

  • acoperim cea mai largă gamă de urgențe medicale, disponibilă în domeniul privat din Republica Moldova;
  • suntem la dispoziția ta 24 din 24 ore, 7 din 7 zile și putem interveni oricând pentru urgențele medicale;
  • echipa multidisciplinară reunește cei mai buni specialiști din diverse domenii, cu experiență importantă în medicina de urgență;
  • dispunem de cele mai performante echipamente medicale, care permit stabilirea un diagnostic sigur în cel mai scurt timp; 
  • suntem singurul centru medical din Republica Moldova care posedă toate etapele de diagnostic şi tratament în afecţiunile inimii, inclusiv cardiochirurgie;
  • oferim servicii de asistență neurgentă la domiciliu, pacienților care nu se pot prezenta la medic;
  • acreditarea internațională a Joint Comission International demonstrează centrarea activității Medpark pe pacient, siguranța și calitatea actului medical.

Cu „Echipa Mobilă” asistența medicală devine acum mobilă, iar pacienții Medpark pot beneficia de consultația medicului generalist la domiciliu sau alte servicii, în funcție de necesități.

Citește mai mult

În caz de necesitate sau la dorința pacientului, Spitalul Internațional Medpark poate asigura serviciul de transport cu ambulanța. Ambulanța este complet autonomă, fiind echipată cu aparataj modern de primă necesitate și cu toate cele necesare pentru transportarea  de la domiciliu la spital și de la spital la domiciliu (pre-/postoperatorie).

Citește mai mult

Unitatea Urgențe Medpark acoperă cea mai largă gamă de urgențe medicale disponibilă în domeniul privat, fiind gata să intervină imediat, 24 din 24 de ore, 7 zile pe săptămână, pentru a aborda pacienţii cronici sau acuţi, inclusiv hemodinamic instabili, atât adulți, cât şi copii.

Citește mai mult
Medic neonatolog
Medic pediatru, categoria superioară (medic de gardă)
Medic pediatru, categoria II
Medic ginecolog-obstetrician
Medic ginecolog-obstetrician, DM, categoria superioară, conf.univ.
Chirurg, categoria II (medic de gardă)
Medic reanimatolog-pediatru, categoria II
Medic reanimatolog-neonatolog, categoria I
Medic ginecolog-obstetrician (medic de gardă)
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Medic de urgenţă, categoria II
Medic internist (medic de gardă)
Medic neonatolog
Medic neonatolog
Medic cardiolog, categoria superioară (medic de gardă)
Medic pediatru, categoria superioară
Medic pediatru (medic de gardă)
Chirurg cardiovascular
Medic reanimatolog-pediatru, categoria superioară
Medic ginecolog-obstetrician (medic de gardă)
Medic ginecolog-obstetrician, categoria II
Chirurg (medic de gardă)
Chirurg-proctolog, categoria superioară
Medic neonatolog, categoria II
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Medic de urgenţă, cardiolog, şef dep. urgenţă Medpark
Medic cardiolog (medic de gardă)
Chirurg, categoria superioară (medic de gardă)
Unitatea Urgenţe Medpark – suntem de gardă 24/7
15 Iul 2015
Spitalul multidisciplinar Medpark dispune de o Unitate de Urgențe ultramodernă, care acoperă cea mai largă gamă de urgențe medicale, disponibilă în... Află mai multe »
Sfaturi de prim ajutor de la experții Unității Urgențe Medpark
30 Iun 2015
Unitatea Urgențe Medpark este de gardă 24/7 pentru sănătatea ta! Pe data de 30 iunie reprezentanții Unității Urgențe Medpark au participat la o... Află mai multe »
Medpark lansează „Echipa Mobilă” - serviciu de asistență medicală la domiciliu
01 Apr 2015
Astfel, asistența medicală devine acum mobilă, iar pacienții Medpark pot beneficia de consultația medicului generalist la domiciliu. În funcție de... Află mai multe »