Centrul de oftalmologie

Centrul de oftalmologie

Echipa medicală de top este pregătită să ofere ajutorul necesar atât copiilor, cât şi adulţilor, pentru identificarea și tratarea celor mai frecvente şi severe afecțiuni ale vederii – glaucomul, retinopatia diabetică, degenerescenţa maculară legată de vârstă, miopia, cataracta, strabismul, anomalii de refrecţie, astigmatismul – dar și a altor afecțiuni, mai puțin comune.

Cu cât tulburările de vedere sunt diagnosticate mai devreme, cu atât şansele de recuperare şi de a avea o vedere normală cresc. De aceea se recomandă se faceţi un consult oftalmologic cel puțin o dată pe an, iar dacă observi anumite schimbări sau simptome ale tulburărilor de vedere, să vă programaţi imediat la medic.
Departamentul de Oftalmologie al Medpark se ocupă de diagnosticul, prevenirea şi tratamentul afecţiunilor vederii, la nivelul ochilor, pleoapelor sau al aparatului lacrimal. 

Când să ceri ajutorul oftalmologului 
Multe afecțiuni de vedere pot fi remediate printr-un simplu consult la oftalmolog. Cereți opinia medicului fără întârziere, dacă aveți următoarele semne:

 • aveţi „înceţoşare ” a vederii, mai des dimineaţa;
 • aveți sensibilitate crescută la lumină;
 • ați pierdut vederea centrală sau periferică;
 • simțiți nevoia să clipiți des;
 • vedeți neclar obiectele apropiate;
 • observați că vi se înroșesc ochii și aveți vedere neclară;
 • vă simțiți ochii „uscați” și aveți durere oculară;
 • lăcrimați des și fără motiv;
 • simțiți mâncărimi ale pleoapelor etc.

Diagnostic și echipamente moderne
La Medpark fiecare pacient are parte de o abordare individuală, examinare complexă, multidisciplinară, cu indicaţii ulterioare pentru tratament terapeutic şi/sau chirurgical. Pentru început, oftalmologul efectuează un consult de rutină, care include: măsurarea refracției, biomicroscopia mediilor şi a retinei, măsurarea acuității vizuale, măsurarea tensiunii oculare și oftalmoscopia. În caz de necesitate, medicul recomandă efectuarea unor teste suplimentare. Toate examinările se realizează folosind cele mai performante echipamente oftalmologice, iar rezultatele acestora permit stabilirea unui diagnostic corect, de înaltă precizie.

De ce să alegi serviciile oftalmologice Medpark
Spitalul Internaţional Medpark oferă servicii de înaltă calitate, fiind dotat cu echipamente moderne, conform celor mai recente tendinţe tehnologice din domeniu, și având o echipă de medici de cea mai înaltă calificare, cu experiență mare în domeniile sale de activitate (chirurgie a segmentului anterior şi posterior, diagnosticul şi tratamentul distrofiilor maculare legate de vârstă, retinopatiei diabetice).

Avantajele de care beneficiezi alegând serviciile Medpark:

 • echipă medicală de top
 • confortul unui spital internațional
 • este singura instituție medicală din țară, dar și din regiune, care a obținut acreditarea  internațională oferită de JCI – Joint Commission International
 • echipament modern de ultimă generaţie, produs în SUA şi Japonia;
 • metode de tratament corecte, minim-invazive şi inovatoare;
 • chirurgie ambulatorie, cu integrare rapidă a pacientului în viaţa cotidiană;
 • consultaţie postoperatorie gratuită în primele 7 zile.

Intervenţii chirurgicale oftalmologice efectuate la Medpark: operaţie de cataractă, operaţie de glaucom, operaţie de strabism...

Citește mai mult

Medpark prestează cele mai moderne și avansate servicii oftalmologice, pentru diagnosticul și tratamentul tulburărilor de vedere. 

Citește mai mult

Departamentul de Oftalmologie al Medpark se ocupă de diagnosticul, prevenirea şi tratamentul afecţiunilor oculare, la nivelul ochilor, pleoapelor sau al aparatului lacrimal. 

Citește mai mult
Medic oftalmolog-pediatru, DM, categoria superioară
Medic oftalmolog, DM, categoria superioară
Medic oftalmolog, DM, categoria superioară
Medic oftalmolog, DHM, prof.univ., categoria superioară
Chirurg oftalmolog
Chirurg oftalmolog, categorie superioară
Medpark a fost gazda conferinţei ştiinţifico-practice „Actualităţi în tratamentul cataractei şi glaucomului”
08 Noi 2013
Conferinţa a avut loc în incinta Spitalului Internaţional Medpark, unde specialiştii şi-au împărtășit experienţa cu cei peste 200 participanţi.... Află mai multe »
Conferinţa ştiinţifico-practică internaţională: „Oftalmopatia endocrină” şi „Managementul contemporan în tratamentul chirurgical al strabismului” la Medpark
23 Mai 2012
La 23 mai, în cadrul Spitalului Internaţional Medpark, a avut loc Conferinţa ştiinţifico-practică internaţională cu tematica „Oftalmopatia endocrină... Află mai multe »