Centrul de maternitate

Centrul de maternitate

Medpark deţine cea mai modernă maternitate din Republica Moldova. Aceasta este dotată cu 2 săli de naştere pe cale naturală, o sală de naştere pentru operaţii cezariene, secţie de neonatologie, care cuprinde compartimentul de reanimare nou-născuţi şi secţie staţionar, care reuneşte 14 saloane de lux, inclusiv saloane VIP.

Maternitatea Medpark este singura maternitate din țară, în care toți indicatorii medicali sunt monitorizați în conformitate cu cerințele Joint Commission International – standardul de aur la nivel mondial în ceea ce privește calitatea actului medical și siguranța pacienților.

De ce să alegi serviciile Centrului de Maternitate Medpark? 

La Medpark grija pentru bebeluș începe cu mult înainte de naștere, cu programe de educație prenatală pentru viitorii părinți, monitorizarea permanentă a sarcinii prin analize și diagnostic, iar în caz de necesitate, vă stă la dispoziție 24/24 ore linia de gardă pentru urgențe obstetricale și ginecologice.

În timpul nașterii mamele sunt asistate de specialişti cu o vastă experienţă în asistarea sarcinilor multiple şi a celor cu grad înalt de complexitate. În eventualitatea apariției oricăror probleme, funcționează serviciul de terapie intensivă neonatală, cu dotări de ultimă generație.

Odată ce copilul vine pe lume, sunt efectuate investigații complexe: ecocardiografie, ecografie transfontanelară, audiometrie și investigaţii pentru diverse tipuri de boli metabolice, iar mama primește îngrijiri postoperatorii. Mama și nou-născutul sunt monitorizați încontinuu, într-un salon de 5 stele, pentru 1 persoană.

Maternitatea Medpark – prima ta alegere 

La maternitatea Medpark îţi oferim condiții excelente, soluţii medicale profesioniste şi pachete de servicii care ţi se potrivesc.

Citește mai mult

Maternitatea Medpark este prima alegere a viitoarelor mămici înainte, pe durata sarcinii şi după naşterea bebeluşului. 

Citește mai mult

Neonatologia este specialitatea medicală care se ocupă cu studiul copilului nou-născut până la vârsta de 1 an, cu depistarea, diagnosticarea și tratarea bolilor specifice acestei grupe de vârstă, precum și cu îngrijirea și menținerea în viață a nou-născutului prematur.

Citește mai mult

Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală Medpark, singura de acest fel în domeniul privat, este gata să acționeze prompt în orice moment, fiind dotată cu toate echipamentele necesare recuperării cât mai rapide a nou-născutului.

Citește mai mult
Medic neonatolog
Medic ginecolog-obstetrician
Medic ginecolog-obstetrician, DM, categoria superioară, conf.univ.
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Medic reanimatolog-neonatolog, categoria I
Medic ginecolog-obstetrician, DM, categoria superioară, conf. univ.
Medic ginecolog-obstetrician (medic de gardă)
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Medic ginecolog-obstetrician
Medic neonatolog
Medic neonatolog
Medic obstetrician-ginecolog, categoria superioară, şef departament maternitate Medpark
Medic ginecolog-obstetrician, categoria II
Medic ginecolog-obstetrician (medic de gardă)
Medic ginecolog-obstetrician, categoria II
Medic neonatolog, categoria II
Medic ginecolog-obstetrician, categoria superioară
Experții Maternității Medpark informează mamele despre siguranța nașterii
16 Iun 2015
Pe data de 17 iunie medicul obstetrician-ginecolog Natalia Sclifos a prezentat unui grup de 60 de viitoare mămici, informații importante despre... Află mai multe »
Copiii născuți la Medpark și prietenii lor au sărbătorit „Medpark Baby Fest 2015”
06 Iun 2015
„Medpark baby fest 2015” i-a adunat împreună pe copiii născuți la Spitalul Internațional Medpark, alături de prietenii și părinții lor.... Află mai multe »
La Maternitatea Medpark toți bebelușii se nasc în siguranță
23 Mai 2015
Peste 1500 de familii și-au adus pe lume copiii la Medpark. Maternitatea Medpark este prima alegere a multor mămici, deoarece aici găsesc toate... Află mai multe »
Medicii de la maternitatea Medpark au discutat cu (viitoare) mămici și bunici
31 Iul 2014
Medicii Spitalului Internațional Medpark au fost invitații speciali ai evenimentului „Pentru (viitoare) mămici și bunici”, organizat de Clubul Nostru... Află mai multe »
Medpark continuă să susțină mamele cu mulți copii
31 Iul 2014
Medpark susţine mamele aflate în dificultate, desfășurând în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii, campania de ajutorare „La Medpark, cu o viaţă nouă... Află mai multe »
Ofertă specială pentru pachetele de naştere
01 Iun 2013
Ia-ţi cuponul de reducere la Medpark Info Center din incinta Centrului Comercial Shopping MallDova Vino pe data de 5, 6 şi 7 Iulie la Medpark Info... Află mai multe »