Centrul de frumuseţe

Centrul de frumuseţe

Centrul de Frumusețe Medpark este un complex integrat de servicii, care stabilește standardele în chirurgia estetică, cosmetologie, dermatologie și tratamente laser.

Oferim o gamă largă de intervenții estetice, proceduri cosmetice, tratamente și servicii de sănătate, pentru a permite fiecărei persoane să atingă perfecțiunea dorită în frumusețe, sănătate și stare de bine.

Datorită echipei noastre de specialiști de înaltă calificare, experți în domeniu cu sprijinul tehnologiilor de vârf din industrie și o abordare personalizată, rezultatele tratamentelor efectuate la Centrul de Frumusețe Medpark vor depăși chiar și așteptările celor mai exigenți pacienți.

Oferim soluţii personalizate pentru întinerire, corectare şi perfecţionare a frumuseţii naturale, cu rezultate uimitoare. Datorită performanţelor chirurgiei plastice, estetice şi reconstructive, acum orice imperfecţiune a corpului poate fi corectată. Poţi obţine aspectul pe care ți l-ai dorit mereu, te simţi mai bine în propria piele şi îți recapeți încrederea în sine.

 

Cosmetologie

Centrul de Frumusețe Medpark propune clienților săi proceduri cosmetologice ultramoderne, cu eficiență demonstrată.​

Citește mai mult​​

 

Dermatologie

În secția Dermatologie a Centrului de Frumusețe Medpark este disponibilă o gamă largă de servicii.​

Citește mai mult                                                                    

 

​Epilare laser

Efectuarea epilării cu laser este cea mai simplă și sigură modalitae de a îndepărta definitiv părul nedorit. Principiul metodei constă în distrugerea selectivă a foliculului, cu ajutorul fasciculului laser. ​

Citește mai mult   

 

Soluţii personalizate pentru întinerire, corectare şi perfecţionare a frumuseţii naturale, cu rezultate uimitoare. Datorită performanţelor chirurgiei plastice, estetice şi reconstructive, acum orice imperfecţiune a corpului poate fi corectată. 

Citește mai mult
Chirurg plastician
Chirurg plastician
Chirurg plastician