Centrul cardiologic

Centrul cardiologic

La Medpark inima ta este în siguranţă şi primeşte cele mai bune îngrijiri, deoarece suntem singurul spital privat din Republica Moldova care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaţionale, un centru de excelenţă dedicat diagnosticului şi tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic Medpark.

Calitatea de excepţie a specialiştilor noştri, combinată cu cele mai avansate tehnologii medicale de diagnostic şi tratament, ne permit să soluţionam orice tip de cardiopatie sau complicaţie la pacienţii cardiaci. Suntem adepţii tehnicilor chirurgicale clasice, dar şi a celor minim invazive, care oferă pacientului posibilitatea de a beneficia de un tratament mult mai rapid, cu disconfort minim şi spitalizare de scurtă durată.

O echipă complexă de cardiologi, inclusiv intervenţionişti, şi chirurgi cardiaci cu o înaltă calificare selectează cea mai eficientă metodă de tratament pentru fiecare pacient.

De ce să alegi serviciile Centrului Cardiologic Medpark: 

  • Suntem singurul centru medical din Republica Moldova care posedă toate etapele de diagnostic şi tratament în afecţiunile inimii, inclusiv cardiochirurgie;
  • Reunim cei mai buni specialişti în chirurgie cardiacă şi chirurgie intervenţională, atât din ţară, cât şi de peste hotare;
  • Dispunem de cele mai performante echipamente medicale, care permit un diagnostic sigur si rapid, iar ulterior – un tratament corect;
  • Acreditarea internaţională a Joint Commission International garantează siguranţa actului medical şi cele mai bune rezultate;
  • Suntem la dispoziţia ta 24 din 24 ore, 7 din 7 zile şi putem interveni oricând pentru orice urgenţă cardiovasculară.​

Afecţiunile cardiovasculare, care reprezintă cauza principală a mortalităţii la nivel mondial, necesită o abordare complexă. Un diagnostic corect, stabilit la timp și cu înaltă precizie, este primul pas spre un tratament adecvat. La Medpark beneficiezi de toată gama de servicii de diagnostic şi tratament al bolilor cardiovasculare.

Citește mai mult

Cardiologia intervenţională reprezintă o ramură modernă, revoluţionară a cardiologiei. Fiind rezultatul unei combinaţii între cardiologia clasică şi chirurgia cardiacă, aceasta oferă beneficii foarte mari pentru pacienţi. Esenţa acestei ramuri este tratamentul prin tehnici minim invazive.

Citește mai mult

Medpark este singura instituție medicală privată din Republica Moldova care a dezvoltat, în conformitate cu standardele internaționale, un centru de excelența dedicat diagnosticului și tratamentului patologiei cardiovasculare – Centrul de Infarct Miocardic Medpark.

Citește mai mult

La Spitalul Internaţional Medpark realizăm toată gama intervenţiilor chirurgicale cardiovasculare. Deţinem echipamente de ultimă generaţie, conform celor mai înalte standarde internaţionale, iar experienţa şi profesionalismul echipei de chirurgi sunt demonstrate zilnic prin operaţiile reuşite şi vieţile salvate.

Citește mai mult

La Spitalul Internaţional Medpark pacienţii beneficiază de cele mai moderne metode de diagnostic cardiologic, dezvoltate în conformitate cu standardele internaționale.
Medicii cu experienţă internaţională sunt specializaţi în diagnosticul funcţional cardiologic şi pun la dispoziţie servicii unice în Republica Moldova, prin intermediul serviciului de cardiologie invazivă.

Citește mai mult
Cardiochirurg, DM, categoria superioară, conf. univ., conf. cercet., vice-director medical Medpark
Medic cardiolog, categoria I
Medic cardiolog, categoria superioară
Medic cardiolog intervenţionist
Medic cardiolog
Medic angiolog
Medic cardiolog intervenţionist
Medic cardiolog, categoria I, şef departament cardiologie Medpark
Medic internist, cardiolog, DM, conf. univ.
Chirurg vascular
Chirurg perfuziolog, categoria I
Medic cardiolog, categoria superioară (medic de gardă)
Chirurg cardiovascular
Medic de urgenţă, cardiolog, şef dep. urgenţă Medpark
Medic cardiolog (medic de gardă)
Cardiochirurg, categoria superioară
Cardiochirurg, categoria I
Unitatea Urgenţe Medpark – suntem de gardă 24/7
15 Iul 2015
Spitalul multidisciplinar Medpark dispune de o Unitate de Urgențe ultramodernă, care acoperă cea mai largă gamă de urgențe medicale, disponibilă în... Află mai multe »
Stimulatorul cardiac- solutia Medpark pentru o inima sanatoasa
10 Mai 2015
Medpark le oferă pacienţilor diagnosticaţi cu aceste afecţiuni o intervenţie eficientă – implantarea stimulatorului cardiac, numit și pacemaker – un... Află mai multe »
Medpark – soluţia ta pentru o inimă sănătoasă
20 Ian 2015
Aritmia cardiacă poate fi tratată într-o singură zi. Acum Medpark le oferă pacienţilor diagnosticaţi cu această maladie noi proceduri inovative şi... Află mai multe »
Campania Medpark „Ajută-ne să-ţi protejăm inima!”
28 Oct 2014
70 de persoane timp de 4 ore au donat sânge pentru pacienții care suportă intervenții chirurgicale la inimă,  în cadrul evenimentului organizat... Află mai multe »
Metode inovative în cardiologie, prezentate de Medpark
13 Oct 2014
Spitalul Internaţional Medpark continuă să-şi fortifice statutul de instituție medicală privată, care aduce cele mai inovative metode de tratament în... Află mai multe »
Medpark continuă campania de informare „Ajută-ne să-ţi protejăm inima!”
30 Iul 2014
Până nu demult se considera că victime ale afecțiunilor cardiovasculare pot fi doar persoanele trecute de 50 de ani. În prezent, din cauza stresului... Află mai multe »