Opinia pacienţilor

Opinia pacienţilor

Vreau să le mulţumesc medicilor de la Medpark pentru că mi-au acordat şansa să mai trăiesc şi să mă bucur de viaţă. Aplec capul în faţa Dvs., dle Cozma Constantin, dle Taşnic Mihail şi mulţumesc la tot colectivul care lucrează aici, echipei de reanimare şi medicilor de origine turcă (cu părere de rău nu le cunosc numele).

Să vă aibă Domnul în pază mereu.

2015

Tamara Pâslari

Pacientul spitalului Medpark, V. Şincariuc, îşi exprimă recunoştinţa faţă de administraţia şi angajaţii spitalului, pentru lucrul bine organizat, precum şi pentru atitudinea amabilă şi omenească binevoitoare faţă de  pacienţi.

O mulţumire şi recunoştinţă deosebită vreau să aduc chirugului-urolog, Victor Muntean, anesteziologului Taburceanu Ion, asistentei medicale Diana Banari, precum şi întregii echipa care m-a operat şi managerului Serghei Axentiev.

Aceşti specialişti se deosebesc nu doar printr-un profesionalism înalt, dar şi prin atenţia deosebită, atitudinea responsabilă şi pur omenească faţă de pacient.

Despre profesionismul şi bunătatea chirurgului V. Muntean o să le vorbeasc neapărat tuturor cunoscuţilor mei şi tuturor celor care vor avea nevoie de serviciile de care am beneficiat eu.

Mulţumesc mult medicului V. Muntean şi la tot personalul spitalului Medpark.

2015

V. Şincariuc

Am suferit o criză cardiacă şi ajungând la Medpark, mi s-a acordat ajutorul necesar. Le mulţumesc tuturor medicilor care m-au ajutat şi m-au întors la viaţă: medicii din secţia de Reanimare, Cozma Constantin, Taşnic Mihail şi toată echipa medicală.

Domnul să vă aibă în pază.

2015

Nina Botoi

Mă numesc Irina Terigradean şi am născut al doilea băieţel, Artur, la Medpark, de altfel ca şi primul meu copil, Ştefan.
 
Pot să spun că de data asta a fost mai greu, mai greu din punct de vedere psihologic, dar am avut parte de sprijinul unui om deosebit, unui specialist în naşteri şi în aducerea pe lume a copiilor.
Am cunoscut-o şi din alt punct de vedere, neaşteptat pentru mine, dar recunoştinţa mea doar a crescut cu acest fapt.
 
Dr.Ana Josan, îi mulţumesc Domnului că aţi apărut în viaţa mea. Vă mulţumesc pentru tot, vă mulţumesc că datorita Dvs. mă pot bucura pe deplin de copilaşii mei sănătoşi.
 
Să fiţi sănătoasă şi să vă păzeasca Dumnezeu de toate cele rele!
 
P.S. Mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine şi m-au ajutat. Aş scrie o lista completă, dar mă tem ca ar fi prea lungă :) Vă sunt profund recunoscătoare şi vă port pe toţi în suflet.

2015

Irina Terigradean

Vreau să-mi exprim sincera gratitudine chirurgului vascular, Marginean Eugen, pentru intervenţia realizată foarte profesionist. Mă bucur foarte mult că în Republica Moldova există medici care se dedică în totalitate profesiei alese, care depun toate eforturile, cunoştinţele şi timpul lor în favoarea pacientului. 
 
De asemenea, vreau să-i mulţumesc foarte mult medicului anesteziolog Taburceanu I.I. şi asistentelor medicale de la Medpark.

2015

Buinovskaia Svetlana

Bună ziua. Mă numesc Mândru Sergiu.
 
Vreau să vă mulţumesc pentru serviciile acordate la un nivel înalt. Am rămas impresionat de personalul spitalului,în special de doctorul Buzatu Natalia.Eu sunt medic şi am ajuns de urgenţă cu copilul pe 31/05/2015, la orele 23.30, la acest spital, cu copilul Mândru Marilena de 4 ani, cu pancreatită reactivă. După tratamentul efectuat, practic în doua zile copilul se simţea mult mai bine, iar rezultatul analizelor a fost unul bun după tratamentul urmat.
 
Cu părere de rău, nu m-am adresat de la început la Medpark.Pe 28/05/2015 m-am adresat la sistemul medical de Stat şi nu au făcut nimic acolo pentru tratarea copilului meu. Din contra, ne-au internat în spitalul de boli infecţioase, cu toate că aveam pancreatită reactivă cu dispepsie gastrică. Au demonstrat atitudine indiferentă, chiar dacă le-am spus că sunt medic şi au venit cu ameninţări când am vrut sa le deschid ochii că au pus diagnoza greşită.
Am depus plângere împotriva spitalului de boli contagioase copii.Le-am scris în acea plângere că ar trebui să facă nişte cursuri de comportament şi medicină la Medpark.
 
Vă mulţumesc pentru organizarea centrului Medpark şi pe viitor, împreună cu copiii mei, doar la Dvs. o să mă adresez.  

2015

Mândru Sergiu

Bună ziua!!! Vreau să-mi exprim admirația pentru calitatea îngrijirii pacienților, precum și profesionalismul doctorilor departamentului "Primiri Urgente", domnului Stanislav Țînțari, domnului Mihai Tașnic. Un imens MULȚUMESC !!!

2015

Anonim

Am fost la consultaţie la medicii dl. Lesco Andrei şi Balan Iulian, care mi-au acordat ajutor medical profesionist şi mi-au făcut o intervenţie. Sunt satisfăcut de lucrul lor. Într-adevăr îşi cunosc meseria. Le doresc din tot sufletul multă, multă sănătate şi spor în toate. Domnul să-I păzească.

2015

Anastasia Ţurcan

Stimaţi Doctori şi echipa medicală, tehnică a Medpark-ului, Vă mulţumesc din suflet pentru atenţia, grija din partea personalului faţă de pacienţi, atmosfera, condiţiile din spital.  Mă mândresc cu medicii din Moldova, în special echipa de specialişti cardiochirurgi în frunte cu Aureliu Bătrânac, Andrei Ureche şi Andrian Rotaru, care m-au tratat cu mare grijă la nivelul cel mai înalt. După părerea mea aici lucrează 24/24 cei mai profesionişti medici, nu ştiu dacă mai au timp de odihnă şi pentru familie. Medpark este cel mai bun spital din Moldova, este un exemplu pentru restul spitalelor. Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă aibă în pază. Mulţumesc!

2015

Gherciu Svetlana

Am avut ocazia să mă tratez în unul din cele mai prestigioase centre medicale de la noi din republică, care dispune de aparatură modern, medici caliificaţi şi performanţi. De asemenea şi asistentele medicale sunt foarte amabile. Vreau să mulţumesc tuturor lucrătorilor din această instituţie, îndeosebi dlui Vasile Spătaru, asistentei medicale dna Ana şi medicului anesteziolog pentru dăruirea de sine în tratarea bolnavilor.

2015

Ţurcan Elena