Asigurări corporative de sănătate

Asigurări corporative de sănătate

 

ASIGURĂRILE CORPORATIVE FACULTATIVE DE SĂNĂTATE - PENTRU UN MEDIU CORPORATIV SĂNĂTOS ŞI MOTIVANT​

Programele de asigurare facultativă se adresează clienţilor corporativi, care investesc în siguranţa şi motivarea angajaţilor, oferindu-le acestora beneficiul de a avea o asigurare de sănătate privată. 

Medpark a creat două programe de asigurări facultative de sănătate: Sănătate + şi GraweMed, dezvoltate în baza condiţiilor de asigurare medicală voluntară ale companiilor Donaris Group” SA şi GRAWECARAT. Aceste asigurări includ servicii medicale complete de diagnostic şi tratament (imagistică medicală, analize de laborator, intervenţii chirurgicale, spitalizare etc).    

Asigurările facultative completează poliţa obligatorie de sănătate şi oferă clienţilor o serie de avantaje si servicii cu acoperire 24 de ore din 24, ce pot fi adaptate si personalizate conform nevoilor fiecăruia.

Fiecare program de asigurare prevede un volum de servicii medicale de care poate beneficia  posesorul asigurării voluntare de sănătate, în următoarele situaţii:

  • o afecţiune acută;
  • acutizarea afecţiunilor cronice;
  • consecinţele accidentelor (contuzii, comoţii, fracturi, luxaţii, lezarea organelor, combustii, otrăviri acute cu plante, substanţe chimice, medicamente, toxine, etc.);
  • șoc anafilactic.

 

3 MOTIVE PENTRU A ALEGE ASIGURĂRILE NOASTRE ÎN CALITATE DE ANGAJATOR​

Creşterea productivităţii

Accesul la serviciile de calitate oferite de Medpark va reduce semnificativ numărul de îmbolnăviri şi de concedii medicale. În plus, grija și preocuparea pe care o manifestă angajatorul influențează în mod direct calitatea muncii și implicarea angajaților în procesul de dezvoltare al companiei.

Loializarea angajaţilor cheie

asigurare voluntară de sănătate reprezintă un instrument valoros pentru reținerea angajaților-cheie, iar fluxul de personal şi cheltuielile aferente se vor reduce. 

Avantaje fiscale

Conform legislației fiscale în vigoare, cheltuielile companiei pentru asigurarea facultativă de sănătate a angajaților sunt deductibile din venitul impozabil, astfel costurile programului se reduc în mod considerabil.

 

5 MOTIVE PENTRU A ALEGE ASIGURĂRILE NOASTRE ÎN CALITATE DE ANGAJAT ​

Servicii medicale de calitate 

Beneficiarii au la dispoziţie servicii medicale complete, la standarde inetrnaţionale  (de la consultaţii de specialitate şi investigaţii de imagistică şi laborator, la intervenţii chirurgicale complexe şi asistenţă în regim de urgenţă).

Fără birocraţie

Pacientul asigurat este consultat direct de specialişti, fără a fi nevoit să obțină bilet de trimitere sau extrase de la medicul de familie și fără limitarea perioadei de tratament. În plus, sunt excluse cozile și perioadele îndelungate de așteptare. 

Fără costuri suplimentare

Costurile medicamentelor utilizate în tratamentul de ambulatoriu şi spitalicesc prevăzut de programele de asigurare, dar și costul medicamentelor prescrise pentru administrare la domiciliul pacientului sunt acoperite în limitele stipulate de programul accesat.

Asistenţă ​medicală non stop

Pacientul asigurat poate accesa serviciile stipulate în asigurare la orice oră,  24 din 24, 7 zile din 7.

Sănătate pentru întreaga familie

Membrii familiilor angajaţilor (soţul, soţia, copiii şi părinţii, indiferent de vârstă) pot beneficia de asigurarea facultativă la aceleași prețuri avantajoase, negociate pentru compania asigurată.